THE GREATEST GUIDE TO خواص عناب در طب سنتی

The Greatest Guide To خواص عناب در طب سنتی

The Greatest Guide To خواص عناب در طب سنتی

Blog Article

میوه عناب کاربردهای زیادی در طب سنتی ایرانی به‌عنوان داروی ضدسرفه، ملین و کاهنده فشار خون دارد. این میوه در طب سنتی در ترکیب با سایر داروهای گیاهی برای درمان سرماخوردگی، آنفولانزا و سرفه استفاده می‌شود.

شما فقط با میوه خیلی کوچک گردی روبه رو هستید که یا روی درختچه‌ها رشد می‌کنند یا به صورت درخت دیده می‌شود. خواص عناب درواقع در همین ابعاد کوچک سرخ رنگ، پنهان شده است.

عناب تازه و خشک شده به عنوان میان وعده در سراسر جهان مصرف می‌شود.

.. همچنین به‌صورت کنسرو شده و گاهی به‌صورت عادی و به عنوان تنقلات استفاده می‌شود.

لنداسپا اولین و کاملترین مجله اینترنتی و تخصصی اسپا در زمینه آموزش ماساژ، ماساژ درمانی، نکاتی مربوط به زیبایی، مراقبت و نگهداری از پوست، طب سنتی و طب سوزنی است.

ترندهای ۲۰۲۴: ۲۶ مدل کت تک مجلسی طرح دار زنانه برای هر استایلی

می‌توانید از عناب به عنوان چای و دمنوش استفاده کنید. به این صورت که میوه‌های ترک‌خورده عناب را مانند چای معمولی دم کنید و از نوشیدن آن لذت ببرید.

از نظر طب سنتی ایران طبع عناب معتدل و کمی سرد است. عناب از نظر طب سنتی خواص متعددی دارد و البته مانند هر خوراکی دیگر نباید در مصرف آن افراط کرد وگرنه عوارضی در پی خواهدداشت (ماخذ: سایت طبایع).

بنابراین اگر هر یک از این داروها را مصرف می‌کنید، بهتر است قبل از افزودن عناب به رژیم غذایی خود حتماً با پزشکتان مشورت کنید.

درخت عناب در برابر خشکسالی مقاوم است و می‌تواند در خاک‌ها و زمین‌های نامساعد نیز دوام خواص عناب خشک برای سرماخوردگی بیاورد.

زیرا خوردن عناب باعث کاهش سطح قند خون می‌شود که برای این افراد مضر است و می‌تواند باعث بروز عوارض بدی گردد.

نقش بسیار مهم پتاسیم در فعالیت ماهیچه و تعادل الکترولیتی بدن چشمگیر است. همچنین نباید از کربوهیدارت موجود در این میوه به صورت شکرهای طبیعی غافل شد. یکی از طبیعی‌ترین خاصیت‌های عناب، انرژی زا بودن آن است که حتی با خوردن مقدار کم هم می‌توانید انرژی خوبی داشته باشید.

فواید عناب خشک تنها به مشکلات زنانه محدوده نشده است. خوشبختانه خواص عناب برای مردان نیز کم نیست. مشخص شده که این میوه می‌تواند در سطح هورمون‌های مردانه موثر بوده و همچنین تولید اسپرم‌های غیرطبیعی را کاهش دهد که به نوبه‌ی خود می‌تواند منجر به افزایش شانس باروری شود.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Report this page